Meny Stäng

Medlemskap

Billesholmstraktens Hembygdsförening har för närvarande ca 400 medlemmar. Dessa bidrar med sin medlemsavgift förutom till den fina årsskrift som ingår i medlemsavgiften också till förvaltningen av vår vackra hembygdsgård, dvs den gamla prästgården i Norra Vram. Medlemmarna besöker oss också om lördags­förmiddagarna på hembygdsgården där vi har hembygdsgården och antikvariat. Förutom trevligt sällskap finns det oftast också en kopp kaffe att diskutera såväl dåtid som nutid över.

Vi ser dock gärna att vi får fler medlemmar. Du kan anmäla dig som ny medlem genom att betala in medlemsavgiften för 2024 på 250 kronor och då ingår årsskriften för 2023. 
Som medlem har du alltid 10% på alla bokköp i vårt antikvariat. Just nu säljer vi också ut äldre årsskrifter till starkt reducerade priser. Passa på och få en komplett samling årsskrifter!

Person på samma adress som ordinarie medlem kan bli familjemedlem. Familjemedlem betalar en medlemsavgift på 125 kr och då ingår ingen årsskrift.

Avgiften inbetalas till Billesholmstraktens Hembygdsförening på bankgirokonto 5078-1038. Glöm inte att skriva tydlig avsändare och adress när du betalar medlemsavgiften.

Har du några frågor? Skicka dessa till vår kassör med e-post till medlem@bthf.nu