Medlemskap
Billesholmstraktens Hembygdsförening
Medlemskap

Billesholmstraktens Hembygdsförening har för närvarande ca 450 medlemmar. Dessa bidrar med sin medlemsavgift förutom till den fina årsskrift som ingår i medlemsavgiften också till förvaltningen av vår vackra hembygdsgård, dvs den gamla prästgården i Norra Vram. Medlemmarna besöker oss också om lördags­förmiddagarna på hembygdsgården där vi har hembygdsgården och antikvariat.  Förutom trevligt sällskap finns det oftast också en kopp kaffe att diskutera såväl dåtid som nutid över.

Vi ser dock gärna att vi får fler medlemmar. Du kan anmäla dig som ny medlem genom att betala in medlemsavgiften för 2017 på 220 kronor och då ingår årsskriften för 2017. Som extra bonus till ny medlem får du också årsskriften för 2016. Vi erbjuder också våra nya medlemmar att köpa årsskrifterna för 2012-2015 till reducerat pris 200 kr för alla fyra.

Person på samma adress som ordinarie medlem kan bli familjemedlem. Familjemedlem betalar en medlemsavgift på 110 kr och då ingår ingen årsskrift.

Avgiften inbetalas till Billesholmstraktens Hembygdsförening på bankgirokonto 5078-1038. Ange namn och adress samt om du utöver medlemsavgiften vill köpa årsskrifterna.

Har du några frågor? Skicka dessa till vår kassör med e-post till hans@alsholm.se
 Startsida
Om föreningen
Prästgården
Styrelsen
Medlemskap
Aktiviteter
Böcker
Antikvariat
Arkivet
Museum
Länkar
Kontakta oss